maanantai 15. joulukuuta 2008

Julkivaatimus Suomen hallitukselle

Me Espoon, Vantaan ja Kirkkonummen Feministit vaadimme, että tasa-arvon takia kaikille haluaville Feministeille tulisi saada munat - ja isot, jos mahdollista. Myös vaadimme, että valtio kustantaa rintojen pienennysleikkauksen, jos on isot ja tahtoo. Kun on niin, että tässä yhteiskunnassa päätökset tehdään kabineteissa ja saunailloissa, olisi Feministienkin parempi päästä vaikuttamaan, jos voisi olla saunailloissa reilusti mukana. Ja se on niin, että kun Feministin haaroissa roikkuu isot munat, niin on sillä psykologinen vaikutus moniin pienimunaisiin päättäjiin, ja saisivat Feministit suuremman painon sanoillensa kuin ennen.
Kiekkomatseissa voisivat Feministit reilusti mennä miesten veskiin kusirännille ja vaikuttaa yleiseen mielipiteeseen. Kyykkykusella käynti on muutenkin ihmisarvoa vastaan, se kun on naisten puolella pakko, kun on potut kuitenkin paskassa muuten.
Hallituksen on nyt syytä tehdä pikaisesti laki, jossa isomunaiset moottoripyöräilijät velvoitetaan testamenttaamaan munansa Feministien käyttöön, jos käy maantiellä kalpaten.

ESPOON, VANTAAN JA KIRKKONUMMEN FEMINISTIT RY.